We got the NBA 2K27 2KTV Episode 6 Answers to help players earn some free VC this weekend. For those new to the series, NBA 2KTV is a weekly in-game program hosted by Alexis Morgan and Chris Manning. Overall, the show features a wide variety of content from interviews with real players and developers, fan highlights, and more. However, we also understand that everyone watches 2KTV to get VC by answering the questions in every episode. Therefore, we listed all NBA 2K27 2KTV Episode 6 answers for your convenience.

NBA 2K27 2KTV Episode 6 Questions & Answers

  1. Darryn Peterson was the 2nd overall pick in the _ NBA Draft.
    • Answer: 2026
  2. Darryn Peterson was drafted by the _.
    • Answer: Jazz
  3. Who is the only player from the Jazz to win NBA Rookie of the Year?
    • Answer: Darrell Griffith
  4. The _ of the Art of Shooting drill also affects how long this perk lasts.
    • Answer: Difficulty
  5. Where is your favorite place to play?
    • Answer: Any
  6. You can set your MyCOURT slider presets to match with different modes.
    • Answer: True
  7. Where did this game of Midway take place?
    • Answer: Event Center
  8. Which game mode in NBA 2K27 is designed for beginners?
    • Answer: Casual Corner
  9. How many divisions are in the NBA?
    • Answer: 6
  10. Vote for your top play of the week.
    • Answer: Any
  11. Get a statue in The City when you reach the top of the _.
    • Answer: Leaderboards

Overall, that includes all the questions and answers for NBA 2K27 2KTV Episode 6. To answer a question, you just need to press the button that matches the answer you want to select. Questions appear randomly throughout each episode, so you'll have to watch the entire episode to find them all. Answering questions correctly in 2KTV typically rewards the player with VC, though you might sometimes earn something else.

New episodes of 2KTV typically release on Fridays, though there have been exceptions before in the past. Furthermore, episodes length varies, depending on the amount of content within the episode itself. But for the most part they aren't that long and only come out once a week.

Fortunately, the developers like to throw in a freebie (sometimes more) in each episode. So even if you do not use a guide, you'll still earn at least one or more free rewards. Therefore, tune into 2KTV, because there's no reason not to earn some free VC.

Lastly, each season of 2KTV ends when the NBA Season officially ends. There are a limited number of episodes of 2KTV in an NBA 2K game. Therefore, until the conclusion of the NBA Finals in 2K27, we should see a new episode launch almost every week.
Article Continues Below
For more NBA 2K content, keep checking back for the latest locker codes to redeem in-game. The developers are always releasing new codes for players to redeem and earn even more free rewards in-game. Make sure to check them out!